برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست
سرخط خبرها

روایت یک دیدار | اشرف گرامی از دومین تجربه حضورش به عنوان یکی از نمایندگان جامعه کارگری نزد مقام معظم رهبری می‌گوید

  • کد خبر: ۳۳۲۰۴۵
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۶
روایت یک دیدار | اشرف گرامی از دومین تجربه حضورش به عنوان یکی از نمایندگان جامعه کارگری نزد مقام معظم رهبری می‌گوید
هزاران نفر از کارگران سراسر کشور (شنبه، ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) با حضور در حسینیه امام‌خمینی(ره)، با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند، که در این خصوص با اشرف گرامی، نماینده کارگران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به گفت‌و‌گو پرداختیم.

به گزارش شهرآرانیوز، هزاران نفر از کارگران سراسر کشور  (شنبه، ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) با حضور در حسینیه امام‌خمینی(ره)، با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند، که در این خصوص با اشرف گرامی، نماینده کارگران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به گفت‌و‌گو پرداختیم که شرح آن را در ادامه می‌خوانید.

گرامی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، درخصوص دومین تجربه خود از دیدار با مقام معظم رهبری به همراه جمعی از کارگران کشور، اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که بسیار لذت‌بخش است، تفاوت راهبرد‌های بیانات ایشان نسبت‌به سال گذشته بود؛ سخنان ایشان نسبت‌به سال گذشته کاملاً متفاوت بود.

وی افزود: ایشان در این دیدار، بر امنیت شغلی و ایمنی کارگران و شریک‌کردن آن‌ها در سود تولید تأکید داشتند که بسیار اثربخش بود به‌طوری‌که همان لحظه‌ای که حضرت آقا عنوان کردند، حال‌وهوای آن جمع متفاوت شد. همچنین نکاتی را درخصوص رفع مشکلات کارگران در حوزه مسکن عنوان کردند؛ اینکه تولیدکنندگان فضایی را برای مسکن کارگران در نظر بگیرند که دغدغه مسکن کارگران رفع شود. همچنین به کارفرمایان توصیه کردند، کارخانه‌ها را بی‌دلیل تعطیل نکنند و باعث اخراج کارگران نشوند.

نماینده کارگران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: مقام معظم رهبری بر امنیت شغلی کارگران تأکید کردند؛ چراکه کارگری که کار می‌کند و نان بازوی خودش را می‌خورد، باید حمایت شود تا بتواند برای زندگی خود برنامه‌ریزی کند.

گرامی عنوان کرد: مقام معظم رهبری به تعطیلی بی‌دلیل کارخانه‌ها اشاره کردند که به بهانه‌های مختلف کارخانجات تعطیل شدند. همچنین اخراج و تعدیل کارگران را مطرح کردند؛ چراکه برخی کارخانه‌داران برخی زمین‌ها را به بهانه عدم حمایت از تولید، منتقل می‌کنند که کاربری اصلی آن از بین می‌رود و موجب می‌شود بسیاری از کارگران ناخواسته اخراج شوند که حضرت آقا به این موضوع انتقاد کردند.

وی افزود: مقام معظم رهبری بر اقدامات شهید رئیسی در دوران ریاست جمهوری ایشان اشاره کردند که ۸ هزار کارخانه تعطیل و نیمه‌فعال را احیا کردند. همچنین فرمودند که باید کارفرمایان احساس کنند که سرمایه‌شان حفظ شده و ضرری به کارشان وارد نمی‌شود؛ در واقع یک نگاه همه‌جانبه داشتند. همچنین امسال بر حمایت از مشاغلی که کمتر دیده می‌شوند، تأکید کردند؛ به ویژه مشاغل خانگی بانوان و کارهای ساختمانی کارگران.

روایت یک دیدار بیدار | اشرف گرامی از دومین تجربه حضورش به عنوان یکی از نمایندگان جامعه کارگری نزد مقام معظ رهبری، روایت می‌کند

نماینده کارگران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد درخصوص حال‌وهوای دیدار جمعی از کارگران با مقام معظم رهبری، گفت: لحظه‌ای که مقام معظم رهبری درمورد شریک‌شدن کارگران در سود تولید مواردی را بیان کردند، فضای دیدار پر از انگیزه و نشاط شد. هنوز به عمل نرسیده و تنها با بیانات رهبری، انگیزه بسیاری ایجاد شد. لحظه‌ای که وارد شدم، مانند زمانی بود که وارد حرم می‌شوم و نمی‌توانم دعا کنم؛ زمانی که وارد که می‌شوی و نمی‌خواهی چیزی تقاضا کنی و فقط می‌خواهی شنونده باشی.

گرامی بر لزوم بازنگری لغت «کارگر» تأکید کرد و گفت: تصور جامعه درخصوص کارگر چیز دیگری است و باید بار منفی کارگر برداشته و مثبت شود. متأسفانه باوجود کار ارزشمند کارگران و اینکه چرخ صنعت و ساخت‌و‌ساز را می‌چرخانند، تصور اشتباهی درخصوص لغت «کارگر» ایجاد شده است.

وی درباره مشاغل بانوان عنوان کرد: جامعه نباید انتظار داشته باشد که برای حمایت از خانواده و فرزندآوری، سن بازنشستگی زنان افزایش یابد؛ بلکه باید زنان درک شوند که بتوانند در منزل هم به‌خوبی فعالیت‌های مربوطه را انجام دهند و بُعد مادرانگی و زنانگی خود را به‌خوبی حفظ کنند. ضمن اینکه امروز زنان می‌توانند در سطوح بالا، مدیریت را برعهده بگیرند و عملکرد بسیار بهتری نسبت‌به آقایان در این حوزه داشته باشند.

گفتنی است سخنان رهبر انقلاب در دیدار کارگران، بار دیگر بر جایگاه محوری کارگر در تحقق «مردم‌سالاری» و «مردمی‌سازی اقتصاد» تأکید دارد. از این منظر، کارگر نه ابزاری برای تولید، بلکه رکن اساسی مشارکت مردم در سرنوشت اقتصادی و سیاسی کشور و عنصری کلیدی در اداره جامعه است.

تأکید بر «شراکت کارگر در سود» و ارتقای او به «شریک راهبردی»، در کنار ضرورت حمایت از «تولید ملی» و «کالای ایرانی»، نه‌تنها به بهبود معیشت و انگیزه کارگران می‌انجامد، بلکه بخشی از راهبرد کلان «ایران‌دوستی» و ساخت «ایران قوی» و مستقل از درآمد‌های نفتی است.

هدف نهایی از این دیدگاه، گذار از «جامعه رانتی و مصرفی» به «جامعه مولد» است که بر کار، خلاقیت و مشارکت همگانی استوار باشد. از این رو، توجه به کار و کارگر، نه یک توصیه اخلاقی، بلکه یک مسئولیت تاریخی و راهبردی برای تحقق ایرانی قدرتمند و پویا تلقی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->